Specificații Tehnice

Detaliile care contează: Birouri Clasa A

Dotări tehnice de ultimă generație

Dezvoltarea clădirilor de birouri din Campus este făcută cu grijă pentru respectarea celor mai înalte standarde de calitate. De la finisaje, până la utilități și dotări, suntem atenți la înglobarea acelor elemente caracteristice nivelului de clasă A.

Descoperă 8 din cele mai importante facilități tehnice prin accesarea rapidă a pictogramelor albastre, sau descarcă broșura Fazei a treia de dezvoltare pentru toate informațiile tehnice.

Cartier Coresi este o renaștere realizată prin întinerirea vechilor clădiri industriale, precum și crearea de noi repere, fiind primul proiect multifuncțional de o asemenea anvergură, aducând împreună, într-un interval de 10 ani, funcțiuni comerciale (Coresi Shopping Resort), rezidențiale (Coresi Avantgarden), birouri (Coresi Business Campus), divertisment, spații comunitare și spații publice, care valorifică și multiplică oportunitățile locale.

Intenția noastră este ca zona Tractorul să redevină un motiv de mândrie pentru brașoveni, un punct de atracție în regiune și un exemplu la nivel național.

În parteneriat cu administrația locală, am reușit să implementăm urbanizarea inteligentă care presupune dezvoltarea de spații mixte capabile să creeze legături între oameni, să conecteze comunități, parteneri și experți.

Cartier Coresi este locul care a schimbat viața oraşului!

Parte a unui proiect vizionar. Pe 10 ani

Promisiunea proiectul de regenerare urbană din Brașov este aceea de a crea un nou stil de viață.

Cultivăm relații care aduc plus de valoare comunității și ne implicăm în proiecte care dinamizează și completează viața socială.

Cartier Coresi este locul cu care oamenii se identifică, un loc unde aleg să trăiască, să lucreze, să învețe, să se joace, să se simtă bine.

60.000

mp închiriabili – Coresi Business Campus

1500

de apartamente vândute

5500

angajați în campus

129.500

mp construiți – Coresi Avantgarden

10%

Proiectul are o suprafață de 120ha și reprezintă 10% din suprafața orașului Brașov.