C-vector-200
Hei, bun venit în campus!

Un campus veritabil

În Coresi Business Campus vei cunoaște oameni valoroși si vei avea ocazia să interacționezi cu Business-uri importante.

Proiectul îți oferă 20.000 de metri pătrați de spații verzi în care te poți relaxa și ai la dispoziție zeci de pufuri colorați pentru a sta confortabil în aer liber oricât dorești.

Dacă îți place să faci sport sau să organizezi meciuri amicale cu colegii de birou, găsești în campus zone dedicate baschetului, fotbalului sau ping-pong-ului.

Pentru momentele în care vrei să iei o pauză, poți să ieși la o plimbare relaxantă pe aleea pietonală sau să dai o tură prin cartier folosind bicicletele puse la dispoziție gratuit prin parteneriatul cu Pegas și Coresi Shopping Resort.

Noi prieteni

PEOPLE

Petrece alături de colegi la final de zi

Coresi Business Campus înseamnă mult mai mult decât biroul tău.

Aici lucrezi, dar te și distrezi in egala măsură. Organizăm constant concerte, petreceri, competiții sportive, workshop-uri si multe alte activitati relaxante și distractive.

Alege să lucrezi de oriunde vrei în campus

În Coresi Business Campus, poți să alegi locația de unde lucrezi.

În zilele reci și înnorate, poți să folosești zonele de work din interior. Iar în zilele calde, poți profita de zonele exterioare special amenajate. Vom deschide în curând și un spațiu de co-working și vom extinde spațiile cu mobilier exterior și pufi.