C-vector-200
Hei, bun venit în campus!

Noutăți

09 Jun 2016

Conferința ZF „Birouri și Rezidențial 2016“


Silviu Savin a participat miercuri, 08 iunie 2016, la conferința ZF „Birouri și Rezidențial 2016“

În cadrul conferinței s-a discutat despre întârzierea lucrărilor de infrastructură și darea în plată care au răcit piața imobiliară. Deși cererea pe piață este în creștere și companiile sunt din ce în ce mai atente la calitatea proiectelor, există emoții cu privire la impactul pe care legea dării în plată îl va avea, consideră dezvoltatorii imobiliari prezenți la conferință. Totodată, oamenii de afaceri au subliniat nevoia unor strategii mai clare pe termen mediu și lung ale autorităților în privința dezvoltării urbanistice și a infrastructurii.

 Silviu Savin, Partener Ascenta Management, speaker în cadrul evenimentului, a vorbit despre urbanizare: ”Ideea de a dezvolta toate zonele din România e dificil de realizat. Trebuie să ne așteptăm să crească Bucureștiul, Clujul și alte orașe, iar celelalte să scadă în populație.” În același timp, Silviu Savin a subliniat diferența dintre piața imobiliară actuală și cea de acum șapte ani, când puținii dezvoltatori existenți în piață au ridicat multe clădiri mici, considerate sub standarde azi.

Citește mai mult aici.


Regulament de organizare si functionare a sistemului de parcare din Str. Turnului nr. 5 / Rezidential aflata in proprietatea CEETRUS ROMANIA S.R.L.

Regulament de organizare si functionare a sistemului de parcare din Str. Turnului nr. 5

Anunt de informare privind proiectul schimbarii destinatiei la Hangar