C-vector-200
Hei, bun venit în campus!

Noutăți

17 Apr 2020

Anunțuri mediu H2 "Construire imobil birouri și amenajare parcare"

S.C CEETRUS ROMANIA S.R.L, titular al proiectului „Construire imobil birouri si amenajare parcare”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare ”continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare”, pentru proiectul „Construire imobil birouri si amenajare parcare”, propus a fi amplasat in Jud. Brasov, Mun. Brasov, Str. Turnului, Nr.5.


Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii, nr.3, in zilele de luni-joi, intre orele 08:00-16:00 si vineri, intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbv.anpm.ro.


Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Brasov.


Avand in vedere Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, in perioada 12.03.2020 – 16.04.2020 (cu posibilitatea de prelungire) documentatia se poate consulta pe site-ul APM Brasov, iar observatiile publicului se primesc pe adresa de email: office@apmbv.anpm.ro sau fax: 0268417292.

Regulament de organizare si functionare a sistemului de parcare din Str. Turnului nr. 5 / Rezidential aflata in proprietatea CEETRUS ROMANIA S.R.L.

Regulament de organizare si functionare a sistemului de parcare din Str. Turnului nr. 5

Anunt de informare privind proiectul schimbarii destinatiei la Hangar