Immochan Romania și Ascenta Management

Immochan Romania și Ascenta Management au primit premiul “Tranzacția Anului” la Gala Forbes Best Office Buildings 2018

Luni, 26 februarie 2018, la Hotel Intercontinental- Sala Fortuna, a avut loc cea de-a patra ediție a Galei Forbes Best Office Buildings, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai importanți actori din segmentul office: dezvoltatori, investitori, proprietari, bănci, companii chiriașe.

Companiile Immochan Romania și Ascenta Management au primit premiul “Tranzacția Anului” pentru achiziția, respectiv vânzarea Coresi Business Park, realizată în iulie 2017, la o valoare ce depășește 50 milioane de euro.

„În inima misiunii noastre se află convingerea că dezvoltarea imobiliară are nevoie de un suflu nou şi de o viziune mai largă, dincolo de interesul individual. Urbanizarea inteligentă, în parteneriat cu administraţia locală, reprezintă o ocazie de a crea spaţii mixte care merg dincolo de funcţiunea lor imediată şi dau sens comunităţii căreia se adresează, creează viaţă şi coeziune la nivel de cartier, de oraş, de regiune. Acţionând ca un Urban Global Player, ne dorim să jucăm un rol de facilitator şi integrator atât de necesar dezvoltării urbane coerente şi eco-sustenabile a României.” declară Tatian Diaconu, CEO al Immochan România.

Seara a debutat cu un panel de discuții moderat de către redactorul-șef al revistei Forbes România, Ionuț Bonoiu, în cadrul căruia speakeri au fost Tatian Diaconu – CEO Immochan România, Stephen Richard Burke – Construction Director la Forte Parteners și Raul Doicescu – proprietarul companiei Bog’art.