Immochan România achiziționează Coresi Business Park

Immochan România își reafirmă rolul de Global Urban Player prin abordarea unui nou segment de business – birourile.

Immochan achiziționează ansamblul Coresi Business Park, integrând în proiectul Cartier Coresi componenta de birouri și completând mixul funcțional și caracterul de catalizator urban al proiectului din Brașov.

Coresi Business Park este constituit din 4 clădiri renovate din fostele hale industriale și 3 clădiri noi construite în ultimii doi ani conform standardelor de birouri clasa A. Ansamblul, situat în imediata proximitate a unui parc public și a gării feroviare Brașov, este deservit de facilități de transport în comun, de locuri de parcare, un restaurant și va fi conectat direct la Coresi Shopping Resort și cartierul de locuințe Coresi Avantgarden, printr-o arteră pietonală și ciclabilă.

Proiectul de birouri se desfășoară pe o suprafață de circa 15 hectare și are un potențial total de dezvoltare de 100.000 mp GLA, într-un orizont de 10 ani.

Cartier Coresi devine un proiect emblematic pentru noua viziune Immochan și aduce o contribuție semnificativă la valoarea orașului de sub Tâmpa prin master planul ambițios de regenerare a fostei platforme industriale, prin mixul de activități reunite într-un loc unic prin dimensiunea și geografia sa.