Închiriezi simplu și rapid cu Fleximplicity

Fleximplicity este un concept creat de către Coresi Business Campus și reprezintă filozofia noastră de a face afaceri.

Îți punem la dispoziție spatii de birouri pe care le poți personaliza și soluții de costuri competitive.

Închiriere. Personalizare. Sprijin.

Știi mereu care sunt costurile

Chiria și service charge-ul sunt fixe, fără add-on factor, așa că știi în orice moment ce costuri ai și îți poți planifica bugetele în consecință. Acesta este un avantaj competitiv care ne diferențiază de alte proiecte.

Primești întotdeauna cele mai bune soluții

Îți oferim soluții la cheie, cu profesionalism și promptitudine. Acest lucru este posibil deoarece construim relații personalizate cu fiecare client în parte și păstrăm canalele de comunicare mereu deschise.

Ne ai alături de tine la fiecare pas

Relația pe care o construim cu fiecare client rămâne apropiată pe tot parcursul colaborării. Echipa noastră este aici pentru orice solicitări și îți oferă expertiza necesară pentru a găsi soluțiile potrivite.

Îți personalizezi spațiul de lucru

Abordarea noastră îți permite să-ți amenajezi biroul în funcție de nevoile tale specifice. Poți să-l aranjezi astfel încât să reflecte în totalitate personalitatea ta și a companiei tale.

Ai sprijin pe toate planurile

În timpul amenajării, prezența permanentă a echipei noastre în șantier asigură respectarea standardelor înalte de construcție. Apoi, râmânem în suportul tău cu trei echipe competente: management de proiect, asset management și facility management.