Mai mult decât locul în care lucrezi

Facilitățile oferite comunității din campus sunt rezultatul unui proces continuu de colectare de feedback de la partenerii noștri și echipele lor.

Coresi Business Campus este bucurie pe m2. Este locul în care în care ai alături o comunitate puternică de business, în care fiecare zi la birou este frumoasă, locul în care ai acces la o mulțime de facilități și activități.

Facilități din proximitate

Patinoar olimpic

Un patinoar olimpic se află chiar lângă tine

În România ne bucurăm prea puțin de gheață și patinaj pe parcursul anului. Dar mulțumită Patinoarului Olimpic Brașov, poți să te distrezi pe gheață oricând vrei. Ia-i pe cei mici de la școală și haideți la o tură pe gheață. În plus, poți să te bucuri de meciurile echipei de hochei Corona Wolves Brașov împreună cu familia și prietenii.

Farmacii

Ai farmacii la câțiva pași

De multe ori durerea de cap vine exact atunci când medicamentele sunt în cealaltă geantă. Însă nu trebuie sa te îngrijorezi deoarece la doar câteva minute de Campus se afla multiple farmacii (Sensiblu și Help Net în Coresi Shopping Resort, farmaciile Richter și Dona în proximitatea Cartier Coresi). Cu siguranță într-una din aceste variante vei găsi orice ai nevoie pentru a reveni la starea de bine.

Curățătorie & croitorie

Petele accidentale nu sunt o problemă

Fructele, cafeaua și unele mâncăruri sunt minunate, mai puțin atunci când ajung pe bluza sau cămașa preferată în timpul unei ședințe. Dacă ți se întamplă un ustfel de accident, nu-ți face griji. Poți să duci rapid hainele la curățătorie și să te asiguri că vor fi ca noi. Aproape de Campus găsești curățătoria și croitoria Total Wash din Coresi Shopping Resort sau Curățătoria Ecologică Lagoon Care aflată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de birouri.

Gara Brașov

Ai acces rapid la Gara Brașov

Gara Brașov este un important nod de transport în regiune. Se află foarte aproape de Coresi Business Campus așadar, dacă trebuie să iei un client de la gară sau dacă vrei să pleci de la birou direct în vacanță, poți să o faci repede și fără să stai prea mult în trafic. Ai acces pietonal rapid și în mai puțin de 10 minute ajungi direct pe peron, gata de vacanță.

Piscină olimpică

Relaxează-te la bazin după birou

În apropierea Coresi Business Campus se află Bazinul Olimpic Brașov, unde poți să mergi să înoți imediat ce pleci de la birou. Astfel, ai parte de necesara mișcare după câteva ore bune de stat pe scaun. Dacă vrei să mergi înainte de birou, poți s-o faci fără probleme. Bazinul se deschide de la ora 8:00 dimineața.

Spălătorie auto

Mașina ta poate să arate perfect mereu

Spălatul mașinii ajunge de cele mai multe ori la finalul listei lungi de lucruri de făcut într-o săptămână, dar este un aspect important al vieții tale. Nu-ți face griji! Ai un loc foarte aprope de birou în care poți să duci mașina la curățat fără să te abați prea mult de la programul tău zilnic.

Agenții bancare

Rezolvă rapid tot ce ai de rezolvat la bancă

Transferuri bancare, actualizarea informațiilor, solicitarea unui credit - acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care necesită timp atunci când mergi la bancă. În apropiere de Coresi Business Campus găsești numeroase agenții bancare ca tu să rezolvi rapid tot ce ai de rezolvat. În Coresi Shopping Resort găsești sucursale și ATM-uri de la următoarele bănci: BCR, BRD, ING Bank, Bancpost, Euronet. Aproape de zona Cartier Coresi, la câteva minute de mers cu mașina sau bicicleta, găsești agențiile BCR, Unicredit Bank, BRD, Banca Transilvania și ING Bank.

Servicii de telefonie

Ai acces rapid la servicii de telefonie

Atunci când vrei un abonament mai bun, un telefon nou sau vrei să modifici serviciile pe care le ai, poți să o faci aproape de birou. Ai la dispoziție toți furnizorii de telefonie mobilă în proximitate, în Coresi Shopping Resort (Orange, Vodafone, RCS & RDS). Tot ce trebuie să faci este să decizi dacă rezolvi lucrurile în pauza de prânz sau după birou.

Coafor & Nailbar

Arăți impecabil în orice zi și în orice moment

Când avem grijă de noi, ne simțim mai bine. Știm însă că timpul nu este mereu aliatul nostru. De aceea, în apropierea Coresi Business Campus ai acces rapid la coafor și nailbar, la care poți să ajungi ușor oricând ai câteva clipe libere. Astfel, părul tău va arăta mereu superb, iar unghiile vor fi întotdeauna îngrijite.

Cumpărături

Poți să cumperi tot ce ai nevoie din apropiere

Fie că îți dorești o garderobă nouă, produse de îngrijire sau vrei pur și simplu să vezi ce mai descoperi prin magazine, ai la dispoziție un întreg centru comercial cu peste 100 de magazine: Coresi Shopping Resort. Pe lângă gama variată de magazine, ai și un hypermarket de unde poți să-ți faci cumpărăturile pentru acasă imediat ce pleci de la birou. Fitness, sauna și o piscină semiolimpică la câțiva pași distanță, la BELAQVA Active Welness

Peste 10 restaurante

Bucură-te de o masă gustoasă la unul dintre multele restaurante din apropiere

Uneori e frumos să ieși la masa de prânz la restaurant. Până la urmă, viața de birou nu înseamnă să stai doar în birou. Profită de cele peste 10 restaurante din Coresi Shopping Resort care îți oferă arome deosebite: dacă îți e poftă de un burger alege Oro Toro, dacă ai chef de o porție bună de paste mergi la Don Antonio, dacă e ziua în care renunți la dietă ai de ales între KFC, Subway sau Mespotamia. Orice ai prefera, opțiunile sunt nenumărate.

Sport & Spa by Belaqva

Fitness, sauna și o piscină semiolimpică la câțiva pași distanță, la BELAQVA Active Welness

Vrei să îți relaxezi mușchii sau, din contră, să îi pui în mișcare după o zi lungă la birou? La BELAQVA le găsești pe toate: sală de fitness, aerobic și alte clase, saună, piscină semiolimpică, jacuzzi și personal foarte bine pregătit. Experiența pe care o vei avea la BELAQVA este greu de descris așa că te așteptăm s-o încerci. Te vei simți cu adevărat răsfățat și învigorat.