Mai mult decât locul în care lucrezi

Facilitățile oferite comunității din campus sunt rezultatul unui proces continuu de colectare de feedback de la partenerii noștri și echipele lor.

Coresi Business Campus este bucurie pe m2. Este locul în care în care ai alături o comunitate puternică de business, în care fiecare zi la birou este frumoasă, locul în care ai acces la o mulțime de facilități și activități.

Facilități din campus

Bancomat Banca Transilvania

Poți să scoți cash oricând ai nevoie

Ne dorim ca lucrurile să îți fie la îndemână. De aceea vei găsi bancomatul amplasat convenabil în campus. Așadar, dacă ai nevoie de cash pentru un colet sau pentru masa de prânz, nu e nevoie să mergi prea departe.

Quotidian

Rămâi aproape de birou la prânz și savurează o mâncare gustoasă

Zi de zi găsești la cantină mâncare proaspăt gătită la prețuri super accesibile. Toate produsele folosite pentru prepararea mâncării provin din surse locale de încredere. Vino să iei masa de prânz cu colegii tăi aproape de birou, într-o cantină neconvențională.

Clinica Medlife

Ai grijă de sănătatea ta fără să pierzi timp în trafic

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc, însă e dificil să ajungi la programări fără să stai mult pe drumuri. Stai fără griji, în campus ai la câteva minute distanță de birou clinica Medlife. Rețeaua de sănătate Medlife oferă servicii de top și medici foarte bine pregătiți. Astfel, poți să ai grijă de tine și să previi problemele de sănătate cu succes.

Parcare vizitatori

Vino cu mașina la birou și vei găsi mereu loc de parcare

Dacă esti genul care iubește confortul mașinii personale sau are de mers des la întâlniri, poți să vii cu mașina la birou zi de zi. Ai la dispoziție spațiile dedicate companiei tale, sau poți opta pentru parcarea Coresi Shopping Resort, aflată la câteva minute distanță. În plus, lucrăm de zor la pregătirea unei noi parcări aproape de birouri.

Cafeneaua Kafea

Lucrează în timp ce savurezi o cafea aromată, proaspăt făcută

Cafeaua este obligatorie atunci când ai o zi în care vrei să fii super productiv. Poți să îți iei laptopul, să te așezi la o masă în cafenea și să te bucuri de o zi aproape, dar departe de birou. Uneori e frumos să lucrezi și din alte părți. În plus, dacă vrei să ai o întâlnire mai casual cu clienții, în alt spațiu decât sala de ședințe, poți să folosești cu încredere cafeneaua Kafea. Tot aici poți să stai și cu colegii la cafeaua de dimineață, la un meeting mai relaxat sau la un brainstorming.

Zone pentru sport

Alege un stil de viață sănătos și fă sport cât de des poți

Mișcarea face minuni, mai ales când vine vorba de energie și starea de spirit, dar știm cât de dificil poate fi să ajungi la sală. De aceea, am creat în Coresi Business Campus mai multe zone dedicate sportului. Vino aici să te relaxezi după o zi intensă la birou practicând alături de colegi baschet, volei, ping pong, badminton sau fotbal. Activitățile sportive împreună vă dezvoltă și vă apropie.

Spații verzi de relaxare

Profită de spațiile verzi și aerul curat

În campus ai la dispoziție peste 20.000 de mp de spații verzi amenajate. Alege să ții ședințele în aer liber sau pur și simplu să te relaxezi în natură după masa de prânz. La parterul fiecărei clădiri găsești pufi colorați și pufoși pe care îi poți așeza la soare, pe iarbă. Timpul petrecut în natură ne face mai fericiți și echilibrați.

Spațiu pentru fumat

Pentru pauza de țigară alege spațiul deja amenajat

Știm că e un obicei la care poate ai vrea să renunți, însă până când vei lua decizia curajoasă află că am amenajat pentru tine un spațiu de fumat, localizat convenabil chiar lângă clădirea L1.

Zonă livrări Drop & Go

Livrări simplificate în campus

Zona Drop & Go special amenajată în proximitatea parcării din campus facilitează accesul firmelor de curierat și al furnizorilor. Astfel, livrarea de colete și produse este acum mai la îndemâna ta și a furnizorilor, care găsesc rapid un loc de parcare și cărucioare de transport.

Alee pietonală

Conectat cu tot ce contează în Cartier

Aleea Pietonală traversează Cartier Coresi și conectează zona de birouri cu cea rezidențială și cea comercială. Astfel, ajungi în doar câteva minute la Coresi Shopping Resort, fie că vrei să iei prânzul, să îți lași hainele la curățătorie sau să vezi un film după birou. Oricum ar fi, o plimbare pe pietonală în pauza de prânz e binevenită.