Cupa Campus la Fotbal

Concerte, petreceri și competiții sportive. Coresi Business Campus este mai mult decât un spațiu clasic de birouri.

Brașov, 5 septembrie – Pe 14 septembrie are loc un nou eveniment pentru comunitatea din Coresi Business Campus – Cupa Campus la Fotbal.

Începând din iunie, membrii comunității din Coresi Business Campus au participat la evenimente organizate chiar la sediul lor, iar seria acestora continuă și în toamnă. Nu orice fel de evenimente, ci unele create în funcție de aștepările și preferințe lor.

În linie cu filozofia de a dezvolta proiecte cu și pentru cetățeni, dezvoltatorul Ceetrus Romania a realizat la începutul anului un sondaj în rândul celor care lucrează în Coresi Business Campus pentru a afla, printre altele, la ce acțiuni și-ar dori să participe alături de colegi. Câștigătoare au ieșit evenimentele în comunitate, cele de relaxare, divertisment și socializare, muzicale și târgurile.

Următorul eveniment din calendarul Coresi Business Campus este Cupa Campus, care se va desfășura pe 14 septembrie. La acest campionat de fotbal pe iarbă pot participa echipe formate din șase persoane, iar un meci durează 10 minute. Echipa de pe primul loc va fi premiată cu 200 de euro, iar locurile doi și trei, vor fi răsplătite cu medalii și cupe.

Evenimentul este deschis întregi comunității Coresi Business Campus, participanții care nu optează pentru înscrierea la competiție având alternativă să joace alături de colegi și prieteni baschet, ping-pong sau badminton, utilizând echipamentele puse la dispoziție de organizatori.

Cupa Campus nu este primul eveniment din Coresi Business Campus. În vară, cu ocazia schimbării numelui proiectului din Coresi Business Park în Coresi Business Campus, a fost organizată prima petrecere. Un food truck cu mâncare, muzică oferită de un DJ local și înghețată pusă la dispoziție de organizatori – acestea au fost ingredientele acestui prim eveniment.

La următoarea petrecere, companiile care au sediul în campus au intrat în rândul organizatorilor de evenimente și s-au implicat alături de dezvoltatorul imobiliar în punerea la punct a party-ului. Nu au venit doar cei care lucrează în Coresi Business Campus, ci și-au adus și familia, și prietenii. Petrecerea a început în jurul orei 17.00, iar muzică au pus DJ Lexi și DJ Shiver. “Bonusul” serii a fost un concert Șuie Paparude.

Tot în vară, la Coresi Business Campus a ajuns parada SkirtBike Brașov. Sosirea ei a însemnat și un picnic party asezonat cu premii. A zecea ediție a acestui eveniment, singurul din România adresat femeilor pasionate de mișcare, stil de viață sănătos, libertate de deplasare pe bicicletă, are ca scop crearea unor spații special amenajate în care să-ți poți lăsa bicicleta în siguranță, în zonele de maxim interes din Brașov.

Fiecare dintre evenimentele organizate de Coresi Business Campus este o ocazie în care poți să socializezi, să-ți faci prieteni noi și chiar parteneri de afaceri sau colegi de birou.

Toate informațiile despre Cupa Campus sunt disponibile la https://cupa.coresibusinesscampus.ro/. Toate noutățile despre proiectul Coresi Business Campus sunt actualizate recurent pe https://coresibusinesscampus.ro/.