Coresi Campus Party

Coresi Campus Party – prima petrecere a comunității din campus

Într-o vineri seară, mai precis pe data de 5 iulie, în jurul orei 17:00 am pus de o petrecere relaxată în campus. Ne-am dorit să ne cunoaștem mai bine între noi și să sărbătorim împreună sfârșitul unei săptămâni superbe de vară și o petrecere a părut ideea cea mai bună. Și chiar a fost.

Am adus la Campus Party atât oameni care au birourile în Coresi Business Campus, cât și familiile și prieteni de-ai lor. Locația a fost animată de tineri și copii deopotrivă care s-au bucurat de muzica bună și aerul curat.

Zona de Food & Drinks a fost deschisă încă de la 12:00, iar spațiile verzi au servit pe post de loc de întâlnire pentru cei care au vrut să înceapă petrecerea mai repede sau doar să încheie săptămâna de lucru cu o vineri scurtă. Spațiile verzi din Coresi Business Campus sunt locurile perfecte în care să citești în liniște o carte interesantă sau să te întinzi la povești cu colegii de muncă cei mai apropiați.

Începând cu 17:30, în boxe a răsunat muzica mixată de DJ Lexi. De la ora 19:00 au urcat pe scenă cei de la Șuie Paparude și au încins atmosfera cu câteva dintre cântecele lor faimoase. S-a lăsat cu mult dans și fredonat de melodii. Seara a fost încheiată de DJ Shiver și al lui set energizant.

Coresi Campus Party nu a fost doar despre muzică și voie bună. În pauza dintre concerte, 4 norocoși au câștigat bilete la 2 dintre cele mai tari festivaluri ale anului: NeverSea și la Untold. Felicitări, câștigătorilor! Sperăm să vă distrați! Coresi Campus Party este doar unul dintre evenimentele pe care le organizăm pentru comunitatea de business din Coresi Business Campus. Fiecare dintre evenimente este ocazie în care poți să socializezi, să-ți faci prieteni noi și chiar și parteneri de afaceri sau colegi de birou.

Stai pe aproape. Revenim curând cu noi vești pe blog.