În Coresi Business Campus vei cunoaște oameni valoroși si vei avea ocazia să interacționezi cu Business-uri importante.

Proiectul îți oferă 20.000 de metri pătrați de spații verzi în care te poți relaxa și ai la dispoziție zeci de pufuri colorați pentru a sta confortabil în aer liber oricât dorești.

Dacă îți place să faci sport sau să organizezi meciuri amicale cu colegii de birou, găsești în campus zone dedicate baschetului, fotbalului sau ping-pong-ului.

Pentru momentele în care vrei să iei o pauză, poți să ieși la o plimbare relaxantă pe aleea pietonală sau să dai o tură prin cartier folosind bicicletele puse la dispoziție gratuit prin parteneriatul cu Pegas și Coresi Shopping Resort.

Tu decizi cum arată ziua ta în campus

Petrece alături de colegi la final de zi

Coresi Business Campus înseamnă mult mai mult decât biroul tău.

Aici lucrezi, dar te și distrezi in egala măsură. Organizăm constant concerte, petreceri, competiții sportive, workshop-uri si multe alte activitati relaxante și distractive.

09:05 - Cafea de la Cafeteca sau fresh de la 1 Minute

Ai ajuns în campus. Înainte să mergi spre lift, te oprești la Cafeteca să iei un latte sau la 1 Minute pentru un fresh de portocale.

Ai mai mult spor după o cafea bună sau o porție de vitamine.

11:00 - Pauză de baschet

Daily stand-up bifat, prima sesiune de mailuri încheiată, task-urile zilei sunt clare.

Îți iei o pauză de 10 minute și mergi să joci un baschet cu colegii pe terenul de lângă clădire.

12:50 - Prânz la cantină

A sosit pauza de prânz și ți-e poftă de ciorbița de la cantină. Cobori cu colegii și vă așezați la masa voastră preferată.

14:00 - Cu un Pegas după tort

E ziua colegei de la financiar și vreți să îi faceți o surpriză. Închiriezi un Pegas și mergi repede în Coresi Shoppping Resort să iei un tort delicios.

Odată ajuns la centrul comercial, lași bicicleta la standul Pegas, cumperi un tort fain de la Bdelicious și te întorci pe jos în Campus, folosind Aleea Pietonală.

15:00 - Sesiune de lucru în aer liber

Soarele s-a ascuns în nori, dar încă e cald afară.

Te gândești că ar merge o sesiune de lucru la aer curat, așa că îți iei laptopul și te așezi în iarbă, pe pufii portocalii.

16:30 - Plimbare prin muzeu

Este aproape final de zi, dar pleci mai repede de la birou ca să faci o plimbare relaxantă prin muzeu.

17:30 - Control de rutină la Medlife

Ai programare la Medlife pentru un control de rutină și te bucuri că nu e nevoie să te grăbești sau să traversezi orașul. Clinica Medlife este doar la 3 minute de tine.