Parte din Cartier Coresi

Parte din Cartier Coresi

Cel mai mare proiect de regenerare urbană comunitară.

Coresi, un cartier în armonie cu orașul viitorului

În toate proiectele dezvoltate, misiunea Ceetrus România este de a-și asuma rolul de facilitator, de catalizator urban și comunitar, rol care devine indispensabil pentru o dezvoltare urbană coerentă și durabilă în România.

Dezvoltarea amplă a Cartierului Coresi, începută în 2013, este un model de regenerare comunitară și urbană în România.

Cartier Coresi se remarcă drept un proiect vizionar și curajos, reușind să valorifice istoria locului și patrimoniul cultural și industrial a fostei platforme Tractorul.

Motivația noastră este de a conserva imaginea a ceea ce a fost cândva o uzină cât un oraș.

Cartier Coresi este o renaștere realizată prin întinerirea vechilor clădiri industriale, precum și crearea de noi repere, fiind primul proiect multifuncțional de o asemenea anvergură, aducând împreună, într-un interval de 10 ani, funcțiuni comerciale (Coresi Shopping Resort), rezidențiale (Coresi Avantgarden), birouri (Coresi Business Campus), divertisment, spații comunitare și spații publice, care valorifică și multiplică oportunitățile locale.

Intenția noastră este ca zona Tractorul să redevină un motiv de mândrie pentru brașoveni, un punct de atracție în regiune și un exemplu la nivel național.

În parteneriat cu administrația locală, am reușit să implementăm urbanizarea inteligentă care presupune dezvoltarea de spații mixte capabile să creeze legături între oameni, să conecteze comunități, parteneri și experți.

Cartier Coresi este locul care a schimbat viața oraşului!

Parte a unui proiect vizionar. Pe 10 ani

Promisiunea proiectul de regenerare urbană din Brașov este aceea de a crea un nou stil de viață.

Cultivăm relații care aduc plus de valoare comunității și ne implicăm în proiecte care dinamizează și completează viața socială.

Cartier Coresi este locul cu care oamenii se identifică, un loc unde aleg să trăiască, să lucreze, să învețe, să se joace, să se simtă bine.

60.000

mp închiriabili – Coresi Business Campus

1500

de apartamente vândute

5500

angajați în campus

129.500

mp construiți – Coresi Avantgarden

10%

Proiectul are o suprafață de 120ha și reprezintă 10% din suprafața orașului Brașov.